Viestintä

Haluatko aktiiviseksi mediassa? Haluatko näkyä ja vaikuttaa?

Rakennamme kanssasi kokonaisuuden, jolla saat viestisi läpi. Kekseliäät ideat, vahvat toimittajasuhteet, mediakentän tuntemus ja luovat konseptit auttavat nostamaan viestisi kohderyhmiesi kannalta keskeisiin medioihin. Meiltä löytyy tätä kaikkea – ja vielä paljon enemmän. Ideoimme kiinnostavat sisällöt, jotka vievät asioita aidosti eteenpäin.

Tavoitteletko kestävämpiä ja älykkäämpiä tuotteita ja palveluita? 

Kehitämme uudet konseptit, kirkastamme ajatuksenne vastuullisuudesta ja kiteytämme viestinne mediassa. Vastuu-AHJO testaa tehokkaasti vastuullisuusviestienne uskottavuuden.

Iskikö kriisi, tarvitsetko apua?

Kriisiviestintä onnistuu rehellisillä viesteillä, jotka hiomme kestämään kritiikin. Ainutlaatuinen kokemuksemme niin valtionjohdon, medioiden kuin yritysmaailmankin toimintatavoista takaa sinulle parhaan mahdollisen avun vaikeimmissakin kriiseissä.

Autamme asiakkaitamme myös ennakoimaan kriisit – paras kriisi on sellainen, joka on ratkaistu jo ennalta.

Ovatko haastattelut kameran edessä sinulle haastavia? Kohtaatko julkisuudessa vaikeita kysymyksiä?

Hopiasepiltä saat valmennuksen mihin tahansa viestinnän tarpeeseen. Etsimme kanssasi vahvuutesi ja harjoitamme ne huippukuntoon.

”Miten saat viestisi läpi” -valmennuskokonaisuus on saanut huippuarviot viestinnän asiantuntijoilta (ProCom: 5,83/6, asteikolla 1-6). Todelliset tarpeesi valjastetaan tarkoin suunniteltujen, todenmukaisten TV-haastattelujen lähtökohdaksi.

Valmennuksesta lähdetään merkittävästi parempien viestinnällisten valmiuksien kera. Yleensä valmennuksesta saa matkaan myös omaa työtä edistäviä uusia ideoita.

Tiedotteesi parhaaseen jakeluun

Käyttämämme valtakunnallinen ja laadukas STT-tiedotepalvelu on kaikkien asiakkaidemme käytössä. Saamme kiireisetkin viestisi pikavauhtia parhaimpaan ja laajimpaan jakeluun. Sometamme aina vahvasti perään – tiedotteesi ei koskaan jää huomaamatta.

Some on aina hereillä

Olemme vahvasti asiakkaidemme tukena somessa. Kumppaniemme viestit voimistuvat, tartumme notkeasti mahdollisuuksiin.

Loanheittoon emme lähde koskaan mukaan – positiivisuus on valttimme somessakin. Oli kyseessä Twitter, LinkedIn tai Facebook, huomaat viestiesi kantavan.

Suositut #Myönteistämaanantaita-videot – joka maanantai

Julkaisemme joka maanantai aina uuden #Myönteistämaanantaita some-videon. Pariminuuttisilla rennoilla mutta asiallisilla videoilla tartumme ajankohtaisiin teemoihin, oman mielenkiintomme mukaan. Asiakkaidemme älykkäille ajatuksille riittää videoilla huomiota, kun sopiva tilaisuus ilmaantuu.

Valtakunnan johtavat poliitikot ja kovimman luokan johtajat ovat vierailleet haastateltavina #Myönteistämaanantaita-videoilla. Kiinnostaisiko sinuakin? Videomme leviää joka maanantai Twitterissä, LinkedInissä ja Facebookissa. Parhaimmillaan yksittäinen video yltää kymmeniin tuhansiin katseluihin.