Vaikuttaminen

Onko puheenvuoro sinulla? Haluatko vaikuttaa, asemoitua ajatusjohtajaksi?

Autamme kiteyttämään ajatuksesi merkittäväksi puheenvuoroksi. Etsimme viestillesi parhaan foorumin johtavista medioista. Mediat ovat kriittisiä ja tarkkoja, niiden korkeisiin vaatimuksiin on kyettävä vastamaan. Avaamme portit myös kansainväliseen mediaan poikkeuksellisen kokemuksemme ja verkostojemme avulla.

Kaiken avain on aito merkitys. Kirkkaat, tärkeät uudet ajatukset ja ehdotukset raivaavat tiensä keskustelun eturiviin. Erotut myönteisesti, nouset hälyn yläpuolelle.

Painava puheenvuoro vaikuttavalla foorumilla luo uskottavuutta ja rakentaa siltoja toivomiisi suuntiin. Olemme apunasi koko puheenvuoron kaaressa ideasta mediaan.

Kaipaatko yhteyttä vaikuttajiin, etsitkö uusia kumppaneita?

Yhdistämme sinut oikeisiin ihmisiin ja keskeisiin toimijoihin, Suomessa ja muualla. Poikkeuksellisen vankan osaamisen ja kontaktiverkoston kautta löydämme sinulle uusia kumppaneita. 

Olipa toiveenasi näkyvyys mediassa tai toivottujen kumppaneiden kiinnostuksen herättäminen vailla julkisuuden hälyä, ideoimme uusia älykkäitä avauksia.

Olemme aktiivisia ja näkyviä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Löydämme oikeat vaikuttajat yhteiskunnan joka lohkolta asiakkaillemme, joilla on tarve saada asiansa esille ja vaikuttaa. Synnytämme kumppanuuksilla uutta potentiaalia.

Tarvitsetko yhteiskunnallista osaamista, ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin?

Olemme onnistuneet ratkaisemaan ongelmia, joihin suuret kansainväliset organisaatiot eivät ole löytäneet avaimia. Osaamme yhdistää oikeita tahoja tavoilla, joita muut eivät tule ajatelleeksi. Liikumme sujuvasti kansallisen ja EU-tason välillä, korkean tason kontaktiverkosto apunamme.

Luomme asiakkaillemme positiivista yhteiskunnallista merkitystä. Analysoimme tilanteet, arvioimme mahdollisuudet, moderoimme keskustelut. Elementteinä esimerkiksi EU, turvallisuus, media, politiikka, teollisuus, digitalisaatio ja kestävä ruoka.

Askarruttaako EU? Operoitko oikealla tasolla?

Meillä on yhteensä 20 vuoden kokemus EU:n ytimestä. Tiedämme mikä Brysselissä toimii, miten ja missä voi parhaimmin vaikuttaa. Jos mietit, tähdätäkö kansalliseen vaikuttamiseen vai edistämään etujasi EU-tasolla, osaamme piirtää sinulle kartan parhaista reiteistä tuloksiin.

Kaikkeen emme tietenkään pysty. Monissa vaikuttamisen tarpeissa voimme kuitenkin auttaa myös käytännössä, ei ainoastaan konsultoimalla. Kaikissa tapauksissa saat meiltä luotettavat neuvot kohti ratkaisua.