#Myönteistämaanantaita 8.7.2019

Miehet ovat ongelma... myös kestävälle ruokajärjestelmälle! Asiantuntijamme @Janina Granholm @Hopiasepät kertoo #Myönteistämaanantaita pysäyttäviä lukuja miesten lihansyönnistä ja pohtii, miten tilannetta voisi korjata.

Kannattaa lukea Janinan erittäin puhutteleva artikkeli aiheesta! Janinan artikkeli aloittaa Hopiaseppien uuden viikkoartikkelisarjan. Joka perjantai paneudumme johonkin tärkeään aiheeseen, lue viikkoartikkelit täältä!

Kasvisruokia valmistavien elintarvikealan yritysten pitää lähestyä miehiä uusilla tavoilla ja tyyleillä. Asenteet kasvisruokaan ja kasvisruoan syömiseen liittyvät mielikuvat kaiken kaikkiaan pitää saada muuttumaan.

Ainakin meillä Hopiasepillä ukko-osasto on jo petrannut omia ruokatottumuksiaan... Ideoimme mielellämme uusia askeleita kestävämpään ruokaan ja sen suosion kasvattamiseen - meillä yhdistyvät ruokainnovaatioiden ja uusien avausten osaaminen kovaan motivaatioon luoda kestäviä tuloksia.

#ilmasto #ilmastonmuutos #kestäväruoka #kasvisruoka #lihansyönti #fleksaus #ruoka #miehet #asenteet #kulttuuri #politiikka