Henna Hopia

Myönteinen tekijä, COO

Henna on politiikan, vaikuttamisen, kansainvälisten suhteiden ja viestinnän osaaja, joka haluaa muuttaa maailmaa paremmaksi. Hän uskoo yhteistyön voimaan ja rajojen rikkomiseen. Henna pistää toimeksi, kun muut vielä arkailevat.

Hennan vahvuutena on monialaisuus, laaja yhteiskunnan ja politiikan tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot ja suhdeverkostot sekä operatiiviset vahvuudet. Hän on toiminut muun muassa EU-toimittajana, vierailevana tutkijana EU-ajatuspajassa, viestintäpäällikkönä Elinkeinoelämän valtuuskunnassa sekä poliittisena avustajana Euroopan parlamentissa ja eduskunnassa. Henna perusti Hopiasepät Jussin kanssa keväällä 2016.

Kansainvälistä politiikkaa opiskellut Henna on kirjoittanut useita kansainvälisiä julkaisuja erityisesti EU:sta ja ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Brysselissä kuusi vuotta asuessaan hänen työkielensä oli pääosin englanti, myös ranska ja saksa oli ajoittain käytössä.

Henna johtaa yrityksen operatiivista toimintaa. Hänellä on hallussaan myös firman taiteellinen silmä, vastaten niin Hopiaseppien visuaalisesta ilmeestä kuin tarpeen mukaan asiakkaittenkin.

Hennan vähäinen vapaa-aika kuluu nykyään lähinnä itämaisen tanssin ja piirtämisen parissa.