Fustrategia

Oletko kunnossa? Onko yrityksesi kunnossa? Hopiaseppien fustrategia on tehokkaalla Fustra-liikunnalla ryyditetty kokonaisvaltainen strategiapaja. Etsittekö konkreettisia keinoja vastuullisemman liiketoiminnan edistämiseen? Kaipaatteko uusia ideoita ja keinoja menestykseen digimurroksessa? Haluatteko arvokkaille ajatuksillenne tai vastuullisille toimillenne huomiota ja nostetta yhteiskunnassa?

Löydämme kipukohdat sekä sinusta että yrityksestäsi, ryhdymme heti korjaamaan niitä ja vahvistamme niin sinua kuin koko yritystäsi. Yrityksen koko henkilökunta saa fustrategian myötä kuntokartoituksen, joka on erinomainen alku yksilöllisen kunnon kohentamiselle. Fustrategia on vastuullinen investointi kaikille työhyvinvointiin panostaville yrityksille.

Toteutamme fustrategian yhteistyössä Fustra Finland Oy:n pätevien asiantuntijoiden kanssa, Långvikin upeissa maisemissa ja erinomaisissa puitteissa. Suosittelemme lämpimästi yöpymistä fustrategian yhteydessä, jotta jotta tiimillänne on aikaa pysähtyä ja syventyä ja nauttia Långvikin upeista palveluista.

Fustrategia perustuu AHJO-strategiapajaamme. Testaamme strategian viestinnällisesti kolmella tiukalla TV-haastattelukierroksella, jotka toteutetaan todenmukaisissa olosuhteissa. Osallistujat saavat mukaansa taltioidut kamerahaastattelut.

Fustrategia laittaa kuntoon sekä sinut että yrityksesi!

Fustrategia on Hopiasepät Oy:n rekisteröimä suojattu tavaramerkki.