Myönteistä maanantaita! 1.10.

01.10.2018 - Jussi Seppälä


#Myönteistämaanantaita -vlogissa olemme tänään vetisissä tunnelmissa. Me Hopiasepät juttelimme Särkifoodin toimitusjohtajan, Paavo Vallaksen kanssa. Särkifood lanseerasi hiljattain Särvin kalajauhelihan, joka on maailman ensimmäinen maustettu kalajauheliha. Tuotetta myydään vielä toistaiseksi ainoastaan Eggspress -nettikaupassa.

Särkikalan syöminen on ympäristöteko, sillä mitä enemmän lahnaa pyydetään ja tuotteita myydään, sitä paremmin #Itämeri voi. Kuten vastuullisuusasiantuntijamme Janina Granholm toteaa videossa, vastuullisen ruoan täytyy tarjota kuluttajille helppokäyttöisen ja herkullisen vaihtoehdon arjen kokkailuihin, jotta sille on kysyntää kuluttajien keskuudessa. Särvin-kalajauheliha täyttää nämä kriteerit. Tuotetta voi käyttää ruoanlaitossa jauhelihan tapaan. Paavo ystävällisesti lahjoitti meille rasiat TexMex-versiota, joista teimme herkullisia kalatacoja.