Mihin kasvu perustuu? Luottamus on vastauksemme

31.03.2017 - Jussi Seppälä

Osaaminen ei riitä. Pitää olla luottamus sekä itseensä että niihin ihmisiin, joiden kanssa haluaa yhdessä tulevaisuutta rakentaa.

Itsestäni tiedän, että luotan itseeni juuri uskaltamalla luottaa muihin. Mikään todella merkittävä asia ei synny yksin vaan yhteistyössä. Jos epäilen muita, epäilen tosiasiassa omaa kykyäni tai haluani tehdä yhteistyötä. Se polku ei pitkälle kanna, tai ainakin rakentaa itselleen melkoisen epäluulon helvetin. Hopiaseppien ahjoon ei sellainen sovi.

Me Hopiasepät uskomme yhteistyöhön ja luotamme tulevaisuuteen. Siksi on valtavan suuri ilo kertoa kasvustamme, ihmisiin luottaen.

Samppa Seppälä on verraton lisä tiimiimme. Myönteinen strategi kuuluu Sampan titteli filosofiamme mukaisesti. Me tavoittelemme myönteisiä, kaikkia hyödyttäviä ratkaisuja, joiden taustalla on asioiden yhtä aikaa ennakkoluuloton ja syvällinen analyysi. Käännämme ongelmat mahdollisuuksiksi. Vastakkainasetteluista rakennamme yhteistyötä. Jos ei heti, niin huomenna.

Samppa on tietysti paljon muutakin kuin myönteinen. Samppa on yritysmaailman moniosaaja miltei 30 vuoden kokemuksella erittäin vaativista tehtävistä. Globaalien pörssiyhtiöiden avaintehtävät ovat antaneet Sampalle vankan osaamisen siitä, miten suuryrityksen johtoa tuetaan uuteen nousuun.

Sekä palvelualat että ohjelmistoyritykset kuuluvat toimialoina Sampan repertuaarin ytimeen. Niillä taottavaa riittää kaikkeen ulottuvan digitalisaation hehkussa.

Me ideoimme asiakkaillemme tien tavoitteisiin ja radikaaliin kasvuun. Autamme myös pääsemään maaliin. Itse olemme uutena pienenä yrityksenä vasta alussa, mutta 300 % kasvu ensimmäisen vuoden aikana lämmittää silti jo sydäntä. Uusia jännittäviä asioita tehdään koko ajan sekä asiakkaillemme että itsellemme. Kuulette pian!

Uusista uutisista ja kaikesta muusta meillä on nyt kertomassa myös mahtava Minna Kallankari. Myönteinen viestijä on Minnan titteli, joka kuvastaa niin Minnaa kuin ajatusmaailmaamme.

Minnan kokemus mitä erilaisimmista tehtävistä antaa hänelle poikkeuksellisen rikkaan näkemyksen ja osaamisen siitä, millaisessa maailmassa elämme, ja miten siellä kannattaa myönteisesti toimia.

Markkinoija, IT-osaaja, äidinkielen opettaja – siinä vain raapaisuja syvällisestä ajattelusta, joka puntaroi yhtä sujuvasti Eino Leinon tuotantoa kuin ohjelmistoyrityksen myyntistrategiaakin.

Meillä on nyt mahtava neljän sepän tiimi, ja pian entistä useamman. Luotamme kasvuun. Jospa koko Suomi tekisi samoin? Kasvu syntyy luottamuksesta, ja kasvusta syntyy lisää luottamusta.

(Lue täältä lehdistötiedotteemme nimityksistä.)